Un nou-născut a fost găsit abandonat sub autostradă, acoperit cu mușcături de furnici

Un nou-născut a fost găsit abandonat sub autostradă, acoperit cu mușcături de furnici.  Bebelușul a fost găsit după ce un trecător a auzit sunete ca și când ar fi fost o „pisică” care provineau dintr-un tufiș

Copilul, care are aproximativ o lună, a fost găsit sub un viaduct în orașul Zhongshan din sudul provinciei Guangdong din China. Pe 23 septembrie un localnic pe nume Cheng, a raportat descoperirea poliției după ce a susținut că a auzit sunete ca și când ar fi fost o „pisică”. Încercând să descopere ce se ascudea cu adevărat în acele tufișuri bărbatul a avut un adevărat șoc: „Bebelușul era acoperit cu o pătură sub o umbrelă, iar pe față era plin de furnici și de mușcături ”, a spus bărbatul.

Oroare și incest: un tată și-a violat fiicele minore ani de zile, una a avut 6 copii și a abuzat și de una dintre ei

Polițiștii au demarat imediat o anchetă. Lângă bebeluș se afla o sticlă cu biberon, scutece și haine pentru copii. De asemenea, mai era și un plic care conținea 120 RMB (13 lire), dar nu s-a găsit niciun bilet sau o scrisoare referitoare la identitatea copilului sau la cea a părinților săi.

bebeluș

Medicii de la Spitalul Nanlang au spus că băiatul este în perfectă stare de sănătate și că nu are deformări vizibile sau defecte la naștere. El a fost predat la Spitalul de asistență pentru copii din Zhongshan pentru îngrijiri suplimentare, în timp ce poliția o caută pe mamă.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.