Un nou misterios monolit argintiu a apărut pe un munte din California

Monoliți de metal care apar brusc și dispar în întreaga lume. Ultimul a apărut pe un munte din California , la o săptămână după dispariția celui văzut în deșertul Utah și în România . Povestea este întotdeauna aceeași: apare și dispare înainte de a fi doborâtă. Întrebarea revine de la o rețea socială la alta. Un ziar local din micul oraș Atascadero de pe coasta centrală a Californiei a raportat că monolitul a fost găsit pe vârful unui muntelui, frecventat de zeci de excursioniști locali.

Citește și Un băiețel de 11 ani s-a sinucis în direct pe Zoom în timpul unui curs online

Obeliscul pare a fi din oțel inoxidabil și este sudat la fiecare colț cu nituri care fixează panourile laterale. Spre deosebire de obiectul similar găsit în Utah, montat ferm pe stâncile unde a fost găsit, monolitul californian este mai șubred, ușor de demolat. Cel din Utah apăruse pentru prima dată pe 18 noiembrie și a fost găsit de echipajele elicopterelor de stat. Obiectul a atras curând atenția a zeci de spectatori curioși și faima sa s-a răspândit în toată lumea.

Sursa foto: Twitter

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.