Un nou cutremur puternic în Croația, de 4,7 la Petrinja: panica și teroarea revine printre strămutați

Un nou cutremur a zguduit pământul în Croația!  Un cutremur de magnitudine 4,7 a avut loc la ora 7,49 în zona  Petrinja, orașul aflat la 50 km sud de Zagreb, care a fost semi-distrus de violentul cutremur de 6,4 din 29 decembrie. Epicentrul, potrivit presei regionale, a fost înregistrat la o adâncime de 10 kilometri, în craterul zonei devastate de cutremur.

Citește și Un 2021 extrem de sumbru: Nostradamus a prezis asteroizi, incendii și….zombi

Roiul seismic nu s-a oprit niciodată în regiunea afectată, unde operațiunile de ajutorare pentru strămutați și îndepărtarea molozului continuă cu viteza maximă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.