Un nou cutremur cu magnitudinea 4.1 în sudul Bosniei și Herțegovinei a readus frica în rândul populației

La 4 dimineața de duminică 1 decembrie, pământul s-a cutremurat din nou cu o magnitudine de 4.1 în sudul Bosniei și Herțegovinei. După cutremurul violent de aseară din Albania , panica revine în rândul populației. În acest moment nu sunt informații privind pagube sau daune dar informațiile sunt încă foarte puține și fragmentate. Cutremurul a avut epicentrul  lângă Nevesigne, la aproximativ 300 km nord-est de epicentrul puternicului cutremur care a lovit Albania în urmă cu câteva zile. Pe de altă parte, hipocentrul a fost detectat la o adâncime de 5 kilometri.

Citește și Albania, un nou cutremur cu magnitudinea de 4.5 la nord de Durres

Cutremurul a avut loc la câteva ore după precedentul cutremur care a lovit zona Durres, în Albania. De fapt, în seara zilei de sâmbătă 30 noiembrie , un cutremur a zguduit Albania cu o  magnitudine de 4,5 . Seismul  a fost detectat chiar înainte de ora 23:00 și  s-a resimțit și în Tirana.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.