Un necunoscut intră în casă dar nu pentru a fura, ci pentru a linge picioare: plângerea șocantă

Autoritățile din Florida sunt pe urmele unui bărbat care ar fi intrat în casa unui alt bărbat în miez de noapte și a început să-i lingă picioarele.

Victima s-a trezit în noaptea din  ajun de Crăciun cu un necunoscut în timp ce-i lingea picioarele.  Speriat, tânărul  în vârstă de 20 de ani i-a spus imediat că nu are bani, dar necunoscutul l-a lămurit că nu are nevoie de bani, după cum relatează și Independent, ci doar să-i lingă picioarele. În acel moment, bărbatul a încercat să-l atingă și în părțile intime iar între cei doi s-a iscat o bătaie care s-a încheiat  cu fuga proprietarului.

Citește și Un bebelușul de 7 luni a murit înghețat după ce a fost lăsat de părinți pe balcon la -20 de grade

După plângere, autoritățile au început ”vânătoarea” maniacului. Se analizează probele ADN lăsate pe picioarele victimei.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.