Un musafir nepoftit: un bunic a prins un șobolan de mărimea unei pisici

Au fost nevoie de șase săptămâni să prindă un șobolan uriaș . Pe timp de carantină, pensionarul Bobby McKinley și nepoții săi au avut mul de lucru . Totul a început în urmă cu șase săptămâni, când nepoții bărbatului care se jucau în grădină  au descoperit o coadă lungă și roz și au fugit într-un suflet să povestească bunicului ce au văzut.  Bărbatul nu putea să creadă că era vorba de un șoricel , deoarece, în general, în grădina sa au fost găsite diferite animale. Dar lăsându-se înduplecat de cuvintele nepoților a instalat o cursă de șoareci.

Criminal la 13 ani: pierde la un video joc, distruge mobila din casă și ucide cu 15 lovituri de cuțit frățiorul de 7 ani

„ Locuim lângă un râu, dar nu am mai avut niciodată o problemă cu șoarecii.  Nici măcar nu le este frică de oameni când trec pe lângă ei “, a spus bărbatul.

„ În urmă cu șase săptămâni, nepoții au venit la noi și au spus că au văzut un șoarece. De obicei, prindem veverițe și alte păsări în grădină, așa că ne-am gândit că este una dintre acele animale. Și atunci când copiii au descris coada lungă roz și am înțeles imediat că este un șoarece. Am folosit o capcană și am pus niște ciocolată pe ea. Dar nu am prins nimic. Am mutat capcana și am pus brânză. Când ne-am trezit într-o dimineață nu ne-a venit să credem  ” , a spus bărbatul.

Acest pui de cameleon care tocmai s-a născut, nu și-a dat seama că nu mai este în ou

Fotografia sugerează de ce lui McKinley nu i-a venea să creadă : șoarecele are dimensiuni care le depășesc pe cele ale unei pisici sau ale unui câine mic. Cum de fapt nici nu a reușit să-l  ridice cu o mână.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.