Un muncitor de 21 de ani a supraviețuit cu o bară de oțel împlântată în cap

Nu este doar un miracol simplu, se poate spune cu certitudine că ceea ce s-a întâmplat cu un  tânăr muncitor este un dublu miracol.  Un tânăr de 21 de ani, muncitor pe șantier  a căzut  într-un puț și și-a înplântat o bară de oțel în cap. Bara a intrat în cap pe o parte și a ieșit pe partea cealaltă . Sanjay Bahe, un tânăr indian, a fost victima unui accident ila locul de muncă din orașul Balaghat, în centrul țării.

După accident, tânărul a fost dus de urgență la spital, unde o echipă de șase chirurgi l-au operat imediat. Nu numai că tânărul de 21 de ani au reușit să supraviețuiască, dar, în ciuda incidentului înspăimântător, el nu a raportat nicio leziune la nivelul creierului, explică  CNN 

Citește și Patru bărbați au fost condamnați la moarte prin spânzurare în cazul tinerei violată și ucisă din India

Bara de oțel intrase în craniu prin regiunea temporală dreaptă a creierului și ieșise prin regiunea frontală stângă. Dar numai într-un caz foarte norocos a ar fi putut supraviețui.  Pramod Giri, șeful chirurgiei care a operat tânărul , a explicat: “Bara de oțel a trecut la câțiva milimetr de  un punct care i-ar fi putut fi fatal și care i-ar fi putut provoca moartea.  Din acest motiv, pacientul a pierdut foarte puțin sânge “. Medicii au adăugat apoi: “Unul dintre efectele secundare ale unor astfel de operații delicate poate fi meningita. Cu toate acestea, am operat într-o manieră absolut precisă și am reușit să evităm și acest risc “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.