Un monstru! O mamă și-a pedepsit copilul de 2 ani aruncându-l în cada cu apă fierbinte: copilul a decedat în chinuri groaznice

A aruncat copilul de 2 ani într-o cadă cu hidromasaj după ce l-a certat. O mamă vitregă a decis să-l pedepsească pe cel mic într-un mod barbar după ce nu a ascultat-o. Femeia, care locuiește în Iordania, s-ar fi enervat după ce copilul nu a ascultat-o, apoi, pentru a-l pedepsi, a umplut o cadă cu apă clocotită și l-a scufundat înăuntru.

Mama vitregă rămăsese acasă cu copiii soțului ei în vârstă de 4 și doi ani. Micuțul, însă începuse să plângă . În acel moment, femeia a decis să „se răzbune”: a turnat apă clocotită în cadă și a pus copilul neajutorat înăuntru. Când micuțul a început să țipe, ea l-a scos din apă pentru a-l duce la un spital explicându-i că a fost un accident.

Citește și Profeția lui Anand: „Nouă catastrofă va lovi lumea între decembrie și martie 2021”

Medicii au făcut tot ce au putut pentru a salva viața băiatului, dar arsurile au fost prea severe și după două săptămâni a murit. Nu ar fi fost prima dată când femeia ar fi abuzat de copii, cu alte ocazii i-ar fi bătut sau pedepsit într-un mod violent. După doi ani de proces, potrivit The Sun, femeia a fost condamnată la 20 de ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.