Un monstru de tată și-a scuturat fiul de o lună provocându-i 28 de fracturi și o hemoragie: copilul este mort

Și-a scuturat fiul atât de tare încât l-a ucis. Lee Vernon, în vârstă de 21 de ani, a fost acuzat de ucidere din culpă pentru uciderea micuțui McKenzie Ellis. Copilul a suferit 28 fracturi de oase  și o hemoragie cerebrală care i-a fost fatală. Bărbatul era exasperat de plânsul fiului său.

Atacul a avut loc la casa lor din Broadstairs, Kent. McKenzie avea doar 47 de zile când a fost dus la un spital agonizant. Medicii au făcut totul posibil pentru a-i salva viața, dar rănile erau prea grave și compatibile cu o scuturare violentă, motiv pentru care au procedat imediat la denuțarea părintelui.

”Detergenții au ucis-o!” O tânără de 30 de ani moare în timp ce făcea curățenie în casă

Potrivit presei locale, bărbatul a negat inițial abuzul dar ulterior a mărturisit. Din o autopsie pe corpul copilului au rezultat a leziuni osoase calcifiate care au demonstrat că micuțul a fost bătut și anterior.   Pe 29 noiembrie Vernon își va afla sentința finală.

 Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.