Un model a acuzat Trump de agresiune sexuală : „M-a blocat și mi-a băgat limba în gură”

Fostul model Amy Dorris l-a acuzat pe președintele SUA, Donald Trump, că a agresat-o sexual în timpul turneului de tenis al US Open din 1997. Într-un interviu exclusiv cu The Guardian, americana de 46 de ani susține că Trump a avut s-a apropiat de ea în fața băii la turneul din New York pe 5 septembrie 1997. Magnatul din New York avea 51 de ani și era căsătorit cu a doua sa soție, Marla Maples. Dorris, în vârstă de 24 de ani, îl acuză pe Trump: ” Mi-a băgat limba în gât . L-am împins și atunci el a început să mă strângă mai tare și să mă atingă pe fund , pe sâni, peste tot “, spune ea.

Prin intermediul avocaților săi, magnatul a negat că ar fi hărțuit, abuzat sau că s-ar fi purtat în mod necorespunzător cu femeia. Dar, după cum scrie The Guardian, povestea ei ar fi fost confirmată de mai multe persoane cărora fostul model le-a mărturisit incidentul, cum ar fi un prieten din New York și mama ei, pe care Amy ar fi sunat- o  imediat după presupusul incident, precum și un terapeut la care i s-a destăinuit.

La școală în fuste mini și decolteu: protestul liceenelor împotriva îmbrăcămintei corecte impuse

„Acum fiicele mele împlinesc 13 ani. Vreau să știe că nu ar trebui să lase pe nimeni să facă ceea ce nu vor să facă”, a spus ea, explicând că s-a se gândise din 2016 să facă public acest episod,  când mai multe femei au făcut acuzații similare. . “Vreau să fiu un exemplu de urmat. Vreau să se știe că nu am rămas în liniște.

Aceasta ar fi cea de-a ”n” acuzație împotriva lui Donald Trump. Este suficient să spunem că anul trecut a fost publicată o carte care dezvăluia 26 de „noi” incidente de hărțuire comise de președintele SUA, „Toate femeile președintelui: Donald Trump și creația unui prădător” de Barry Levine și Monique El-Faizy. „Odată, spun autorii, a venit să se ascundă în spatele unei tapiserii pentru a se apropia de o femeie din reședința sa din Mar-a-Lago pentru a-i fura un sărut”, se arată într-un pasaj. Pe lângă „contactul sexual nedorit”, sunt raportate și 43 de cazuri de „comportamente inadecvat”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.