Un mire a violat o ospătăriță chiar la petrecerea nunții sale

Sunt anumite petreceri de nuntă care sunt reușite iar altele mai puțin reușite. Cam așa cum a fost și petrecerea de nuntă al cuplului proaspăt căsătorit Matthew Airmers și al soției sale.

După ce și-au jurat dragoste eternă în fața altarului în timpul petrecerii mirele s-a lăsat dus de val în fața frumuseții unei ospătărițe…și minoră pe deasupra.

După ce a urmărit-o pe ospătăriță a început să-i facă avansuri. Văzând refuzul constant al tinerei acesta i-a oferit 100 de dolari pentru o partidă de sex. Fata, șocată de comportamentul mirelui, a refuzat politicos invitația și a plecat. Dar  mirelui nu i-a plăcut deloc decizia și a urmărit-o până în baie. Bărbatul a împins-o într-un colț și a aînceput să o pipăie și să o dezbrace. După ce a abuzat de ea, tânăra a fugit din baie în mijlocul sălii unde a și a început scandalul.

 A fost nevoie de intervenția poliției care, nu numai că au oprit bătaia care s-a iscat între invitați și miri, dar au și încătușat mirele. Toată scena s-a petrecut sub ochii îngroziți a miresei… Săptămâna trecută a început procesul împotriva agresorului, iar tânăra mireasă a băgat actele de divorț cerându-i o sumă enormă de bani pentru daune morale.

Cea mai scurtă căsătorie din istorie !

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.