Un militar a împușcat mortal o româncă în Italia: Mihaela avea 44 de ani

Tragedie în Italia după ce o româncă în vârstă de 44 ani, Mihaela Apostolides,  a fost ucisă ieri după-amiază în parcarea magazinului Auchan din Tetto Garetto din Italia. Criminalul, un militar în vârstă de 41 de ani Francesco Borgheresi originar din Florența, ar fi tras patru focuri de armă ucigând-o pe Mihaela.

Conform primelor reconstrucții, Borgheresi și Apostolides au ajuns împreună în parcarea Auchan. Au coborât din mașină modelul Fiat Panda unde a avut loc apoi tragedia , au intrat în mai întâi în hipermarket unde nu au stat prea mult timp și apoi s-au întors în mașină, unde militarul a scos arama și a tras de 4 ori.  Potrivit presei Cuneo24.it , două dintre gloanțe au pătruns pieptul Mihaelei și unul a intrat în mâna militarului .

La 15 ani în scaun cu rotile din cauza unei unghii încarnate

Alarma a fost dată de un client care a observat corpul fără viață a româncei.  După crimă, autorul a sunat la poliție și a fost reținut.  Militarul avea în două pistole care erau semnalate în mod regulat, un calibru special 38 și un calibru mic 635, de fabricație spaniolă cumpărat în urmă cu câteva zile la Florența. Acesta din urmă a fost arma care a tras.

Mihaela

Cei doi se cunoșteau din 2018 și aveau o relație. Mihaela, originară din București, nu era căsătorită, iar militarul era divorțat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.