Un miliardar american a fost condamnat să plătească 58 de milioane de dolari pentru hărțuire sexuală

Alki David, moștenitor al unei familii de industriași, a fost acuzat de hărțuire sexuală împotriva lui Mahim Khan, angajata sa între 2014 și 2015

Citește și Tragedie în familie! Un copil de 6 ani cade sub plugul de deszăpezire și moare: tatăl era la volan

Miliardarul grec Alkiviades “Alki” David a fost condamnat să plătească 58 de milioane de dolari uneia dintre asistentele sale pentru hărțuire sexuală. Aceasta este una dintre cele mai mari pedepse din istoria judiciară din SUA, potrivit avocatului victimei. Alki David, moștenitor al unei familii de industriași, a fost condamnat de Curtea din Los Angeles pentru violență sexuală împotriva lui Mahim Khan , angajata sa între 2014 și 2015.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.