Un microbuz plin cu romani a fost spulberat de un TIR pe o sosea din Italia

Un microbuz plin cu romani a fost spulberat de un TIR pe o sosea din Italia

Momente de groază pe o șosea din Italia! Un microbuz plin cu români a fost spulberat de un Tir aseară în Romea, localitatea Malcontenta din Venezia.

Accindentul a avut loc ieri în jurul orei 16:45

Microbuzul cu români a intrat frontal cu TIR-ul lovind rezervorul. În urma impactului trei români au rămas încarcerați printre fiarele contorsionate ale microbuzului.

 

Potrivit presei italiene, pompierii au intrevenit la timp, dar le-a trebuit mai mult de o oră să-i scoată pe români din microbuzul distrus. Doi dintre ei au fost transportați la spital în cod roșu, în timp ce al treilea în cod galben.

 

Te-ar putea interesa și Un roman din Italia, fara adapost, a molestat sexual un copil pe strada

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.