Un microbiolog avertizează. Barba lungă este mai murdară decât un WC

Barba lungă este mai murdară decât un WC

Moda barbei mai lungi este o alegere care deseori urmează tendințele modei.

Părerile însă se împart: cine consideră că barba lungă este un semn de virilitate și-l consideră atractiv și cine consideră este un element pentru a ascunde imperfecțiunile feței sau este mai leneș în privința curățeniei personale.

Ceea ce veți citi în următoarele rânduri, poate că vă va pune pe gânduri și veți decide dacă veți râde sau nu. Barba este ca buretele de baie, unde se ascund o imensă cantitate e bacterii și care cu siguranță nu vei dori să-ți ajungă în gură. Într-adevăr, întregul corpul nostru este acoperit cu bacterii.

Rusia, fetiță cu malformație craniană refuzată la grădiniță: ”Sperie copiii !”

În timpul unui program realizat de către canalul de televiziune Action 7 News, un grup de bărbați s-au lăsat să le fie tăiată barba și trimisă să fie analizată de către la microbiologul John Golobic (Quest Diagnostic).

În urma rezultatelor, medicul a declarat că în unele cazuri numărul bacteriilor sunt la normă. Dar în cele mai multe cazuri nivelul de murdărie și numărul de microbi este mai mare decât wc-ul unei băi.

”Numărul de microbi și de murdărie este ceva de speriat. Majoritatea bacteriilor nu pot să devzvolte boli, dar unele dintre bacterii sunt aceleași pe care le găsim în materia fecală. Prin urmare, o anumită alarmă de îmbolnăvire există cu adevărat. Recomadările pentru cei care poartă barabă lungă, nu este este a ceea de a o tăia, ci să o spele cât mai mult cât mai bine posibil și mai ales să se spele pe mâini după ce au atins-o.”..Poate acest ultim lucru este mai greu de realizat…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.