”Un mic diavol care îți fixează sufletul”, ecografia acestei mame este înfricoșătoare

”Un mic diavol care îți fixează sufletul”, ecografia acestei mame este înfricoșătoare

În Virginia, o viitoare mamă se confruntă cu o imagine decisiv neobișnuită. Un fel de „mic diavol” o privea din monitorul ecografului…

Pentru multe viitoare mame (și tătici), momentul ecografiei este printre cele mai interesante și plăcute momente. De fapt, în zilele de azi avem ocazia să vedem viitorul fiu sau fiică atât de mult dorit și imaginat datorită tehnologiilor moderne și 3D.

Are o aventură în timpul unei călătorii de afaceri și moare de infarct: „Este un accident de muncă, compania plătește soția”

Cu toate acestea, pentru o tânără viitoare mamă din Richmond, Virginia, ecografia efectuată la 24 de săptămâni părea mai degrabă o scenă de film de groază decât un moment dulce.

Iyanna Carrington, în vârstă de 17 ani, cu siguranță nu se aștepta să vadă o astfel de imagine neobișnuită. Medicul ginecolog al fetei i-a spus mai întâi care sexul copilului  iar apoi a făcut zoom pe chipul dulce al bebelușului

Dar surpriză, acel chip numai dulce nu era:  ochii mari, un zâmbet batjocoritor, un fel de față demonică sau un fel de fantomă, așa cum a definit mama într-o postare pe rețeaua de socializare.  Micuța din burtă deschisese ochii chiar în momentul când imaginea ei apăruse pe ecran. Părcă privea oarecum deranjată…ca să nu mai vorbim de zâmbet înspăimântător.

Din fericire, în ciuda șocului inițial, medicul  i-a explicat fetei că a fost doar un efect al momentului și că fetița era foarte bine și avea un chip perfect normal.

diavol

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.