Un meteorit a cazut pe un camp de orez din India: locuitorii sunt sub soc

Un meteorit a cazut pe un camp de orez din India: locuitorii sunt sub soc

Incredibil în India: locuitorii în statul Bihar, în timp ce lucrau într-un câmp de orez  au văzut o minge de foc căzând din cer și care în contact cu pământul a făcut o groapă de cinci metri. Povestea s-a petrecut în satul Mahadeva, în districtul Madhubani.

 

Cei care au asistat la scenă sunt încă în stare de șoc.

Potrivit informațiilor raportate de site-ul meteoweb.eu, martorii au povestit presei undiene ceea ce au văzut : “un obiect de mărimea unei mingi de fotbal a aterizat în mijlocul câmpului de orez ridicând nori de fum”. Imaginile presupusului meteorit începe să circule pe internet.

 

Ar fi un obiect care se aseamănă cu o piatră de culoare brun deschis, cântărind în jur 15 kilograme. Pe acel bolovan, ar exista părți strălucitoare cu proprietăți magnetice foarte puternice. Madhubani Magistrate a raportat ziarului Times din India Kapil Ashok că obiectul arată ca o piatră, dar strălucește mult mai tare. Meteoritul va fi păstrat inițial la Muzeul Bihar, apoi va fi transferat la centrul științific Shrikrishna, în orașul Patna, unde va fi supus unor examene și studii atente.

 

Un caz mult mai grav a avut loc în 2016. În acel an, autoritățile statului Tamil Nadu din sudul Indiei au raportat că un meteorit a provocat moartea unui șofer de autobuz și rănirea altor trei persoane . Această afirmație a fost susținută de oameni de știință indieni, dar respinsă de cei de la NASA.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Atac la un spital din Libia: cinci medici ucisi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.