Un mesaj extraterestru dezvăluie: Al treilea război mondial va izbucni în 2022

Un mesaj extraterestru dezvăluie: ” Al treilea război mondial va izbucni în 2022”

Turiștii unui templul thailandez, situat pe dealul Khao Kala, vizitează acest loc de mai bine de douăzeci de ani. În fiecare an, numărul vizitatorilor este în continuă creștere. Motivul vizitelor  nu este deloc pentru interesele de bază ale budismului, ci faptul că există o oportunitate de a comunica personal cu extratereștrii 😯  raportează Daily Star.

Începutul acestui interes de vizitare a templului datează din 1997 când unul dintre localnici, Cherd Chuensamnuang a mers la templul pentru a se ruga și a medita direct în fața statuii lui Buddha, care aflată în curte. Chiar în acel moment el a putut să stabilească contactul cu locuitorii altor galaxii, care au împărtășit multe informații interesante despre ei înșiși. Cherd a fost șocat de cele întâmplate și le-a spus imediat tuturor sătenilor și rudelor despre comunicarea sa cu extratereștrii. Dar nimeni nu l-a crezut.

Cuplul adoptă un copil de 11 ani și îl ucide pentru a încasa asigurarea pe viață a copilului

Un an mai târziu un număr mai mare de oameni spun au luat contact cu OZN-urile  și ceva mai târziu, unul dintre săteni a spus că a văzut un mic grup de extratereștrii pe dealul unde se află templul. Mai târziu, tot mulți vizitatori au început să vină la templu pentru a lua legătura cu ei…

De remarcat este faptul că unele mesaje ale extratereștrilor par înfricoșătoare. De exemplu, ei au spus că începutul celui de-al treilea război mondial, va începe probabil  în 2022. Mai mult, pământenii ar trebui să se aștepte la mai multe dezastre de mediu și la multe catastrofe naturale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.