Un membru al personalului Putin a fost testa pozitiv la Covid-19

Un membru al personalului de la Kremlin a fost  rezultat pozitiv pentru coronavirus, dar „președintele Putin nu a intrat în contact cu el”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin.

Citește și Premierul britanic Boris Johnson, pozitiv testului de coronavirus

“Da,  în realitate sunt multe cazuri de coronavirus și în administrație și se iau măsuri  sanitare-epidemiologice necesare pentru a nu permite virusului să se răspândească”, a spus Peskov, precizând ulterior că este vorba de un doar caz. „Președintele nu a intrat în contact cu el”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.