Un membru al bisericii baptiste a violat o tânără de 14 ani și a obligat-o să avorteze de două ori

Incidentul a avut loc în Cleveland, Statele Unite.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a recunoscut faptele și a povestit cu lux de amănunte chinurile la care a supus-o pe victimă.
„Victima a declarat că abuzurile au început în 2015, pe când avea doar 14 ani”.

Philip Buckson, de 32 de ani, membru al bisericii baptiste din Cleveland a fost arestat și acuzat că a violat o minoră de 14 ani, apoi a obligat-o să avorteze,  de două ori, pentru a-și ascunde abuzurile.

Elevă de 8 ani violată în baia școlii de un coleg de școală: învățătoarea nu a făcut nimic

„În urma agresiunilor, victima a declarat că rămas însărcinată de două ori, însă a fost obligată să avorteze”, au declarat polițiștii de caz, potrivit Metro.

De Marius Oprea 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.