Un medic pediatru a abuzat de 31 de copii. Cel mai mic a fost un nou-născut

Un medic pediatru a abuzat de 31 de copii

Și-a folosit profesia pentru a-și abuza sexual micuții pacienți.   Un medic pediatru a abuzat de 31 de copii. Cel mai mic a fost un nou-născut. Pediatrul a fost arestat pentru abuzuri împotriva a 31 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Detaliul care a șocat în această anchetă a fost că printre victime s-a aflat și un nou-născut.

 

Doctorul, Johnnie Barto din Johnstown, Pennsylvania, a fost pentru mulți ani  foarte respectat de către comunitate . Faptele datează din anii 1990. La începutul anilor 2000, două tinere au avut curajul să rapoteze abuzurile și au început investigațiile.

 

Medicul a continuat abuzurile împotriva copiilor până în ianuarie  2018 când, la cererea procurorului a fost arestat.  Opinia publică americană este șocată de faptul că medicul pediatru, în timpul procesului, a mărturisit că a violat un nou-născut.

 

Potrivit  Daily Mail, medicul a mărturisit abuzurile și a fost imediat suspendat.

Barto a recunoscut că are o problemă și că este bolnav. Acum este în închisoare, așteptându-și sentința finală.

Te-ar putea interesa și Băiețel de 3 ani torturat până la moarte și aruncat într-un depozit de deșeuri. Criminalii au 7 și 8 ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.