Un medic moare la 2 săptămâni după vaccin: ”investigații în curs desfășurare”

Autoritățile sanitare investighează cazul unui medic din Florida care a murit în urma unei boli  a sângelui la 16 zile după ce a primit vaccinul împotriva coronavirusului. Dr. Gregory Michael, un obstetrician și ginecolog în vârstă de 56 de ani din Miami Beach, a primit vaccinul la Centrul Medical Mount Sinai pe 18 decembrie și a murit 16 zile mai târziu, din cauza unei hemoragii cerebrale.

„Într-o declarație, Pfizer, producătorul vaccinului, a declarat că„ investighează activ ”cazul, dar„ în prezent nu credem că există o legătură directă cu vaccinul ”, scrie NYT.

Doctorul Michael a dezvoltat o formă de trombocitopenie care îi împiedica coagularea corectă a sângelui. Vestea investigațiilor în curs a fost confirmată în ultimele zile de Darren Caprara, director de operațiuni la cabinetul legistului. Caprara, așa cum a raportat CNN în urmă cu câteva zile , a dorit să precizeze că moartea doctorului în acest moment „nu a fost legată de niciun grad de certitudine cu vaccinul”.

Citește și Cât de mult protejează o singură doză de vaccin Pfizer? Primele rezultate

După cum a raportat The New York Times, Departamentul de Sănătate din Florida a trimis analizele Dr. Michael către Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

„Până în prezent, milioane de oameni au fost vaccinați și monitorizăm îndeaproape toate evenimentele adverse la persoanele care primesc vaccinul nostru”, a subliniat Pfizer, continuând: „Este important de menționat faptul că reacțiile adverse grave, inclusiv decesele care nu au legătură cu acestea vaccin, din păcate sunt susceptibile”

Sursa Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.nytimes.com/  /// https://edition.cnn.com/2021/01/06/health/coronavirus-vaccine-doctor-death 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.