Un medic american și-a folosit sperma pentru inseminare artificială dând naștere a 36 de copii

O descoperire recentă a dezvăluit că medicul american Quincy Fortier , considerat unul dintre cei mai renumiți experți în fertilizare asistată , și-a implantat propria spermă pacientelor sale. În prezent, se estimează că bărbatul ar fi avut cel puțin 36 de copii.

Dr. Quincy Fortier se specializase în practica fertilizării artificiale încă de la începutul anilor 70. În 1991, i s-a acordat premiul „Doctorul anului” din Nevada pentru angajamentul său față de munca sa și a fost, de asemenea, unul dintre primii care au deschis un centru de sănătate pentru femei situat în Las Vegas.

Prin urmare, de decenii, dr. Quincy Fortier a încercat să satisfacă dorința femeilor de a deveni mame. Pentru a efectua procedura, distinsul doctor a folosit în mod regulat probe proprii de spermă garantând că materialul genetic era al soților pacientelor sale.

Pe baza elementelor colectate în prezent, nu este posibil să se stabilească care au fost motivele care l-au determinat pe medic să adopte o astfel de conduită. Pe de altă parte, există multe întrebări care ar putea rămâne nerezolvate deoarece medicul a murit în 2006 , la vârsta de 94 de ani.

Citește și Un culturist s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă: „Ea este femeia perfectă pentru mine”

Știrea a fost dezvăluită când Wendy Babst , un detectiv pasionat și fiica unuia dintre foștii pacienți ai lui Quincy Fortier, a decis să-și refacă arborele genealogic. În urma testului ADN, din baza de date nu a găsit nicio afinitate cu materialul genetic al tatălui, dar a asociat proba examinată cu ADN-ul medicului decedat.

Detectivul a decis atunci să investigheze cazul și, conform primelor reconstrucții și investigații efectuate, s-a descoperit faptul că Fortier ar avea cel puțin 36 de copii cu femeile care s-au adresat lui pentru ajutor .

Povestea lui Wendy Babst a avut o asemenea rezonanță încât Hannah Olson a realizat un documentar în care spune povestea incredibilă, intitulată „Pruncul Dumnezeu” .

Foto captură HBO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.oxygen.com/true-crime-buzz/dr-quincy-fortier-of-baby-god-also-accused-of-molesting-his-kids

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.