Un medic a infectat cu HIV in mod intentionat 400 de copii si 100 de adulti

Dr. Muzaffar Ghangharo, medic pakistanez a fost arestat după ce peste 400 de copii și 100 de adulți care fuseseră îngrijiți  de el au fost supuși unui test pozitiv pentru HIV. Autoritățile din țara asiatică suspectează că medicul le-a infectat în mod intenționat. Epidemia – conform autorităților districtului Larkana, din sudul Pakistanului – ar fi început la începutul lunii aprilie, iar Dr. Muzaffar Ghangharo ar fi responsabilul.

 

Medicul a fost arestat deoarece ar fi existat riscul de a scăpa din țara, iar acum autoritățile încearcă să descopere dacă el a infectat 500 de peroane în mod intenționat sau din greșeală.

Sikandar Memon, șeful programului de control al SIDA din provincia Sindh, a declarat că oficialii au examinat 13.800 de persoane din districtul Larkana, iar 410 copii și 100 de adulți au fost pozitivi pentru HIV. Toți pacienții au mers la medic  pentru a fi supuși vizitelor. În clinica sa, Muzaffar Ghangharo i-ar fi făcut injecții  cu o seringă infectată.

 

Potrivit comisarului adjunct Noman Siddiqui, medicul ar fi infectat victimele în mod intenționat, probabil din cauza unor tulburări psihologice grave. Arestat în urma raportului “Sindh AIDS Programme”, Muzaffar a pledat nevinovat și a susținut că nu știa niciodată că a fost purtător al virusului HIV.

 

Investigațiile sunt încă în desfășurare, dar suspiciunea rămâne că omul a infectat intenționat peste 500 de persoane, în majoritate copii.

Te-ar putea interesa și ”Te invat eu cum sa o faci cu fiica mea”, o mama a abuzat de prietenul fiicei sale de 15 ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.