Un maniac se dă jos din mașină complet gol și atacă o femeie: arestat / VIDEO

Un bărbat complet  gol se dă jos din mașină și atacă o femei în plină stradă. Video-ul șocant vine   de la Buzios , o stațiune litorală din regiunile lacurilor din Rio de Janeiro , Brazilia. Femeia, care nu poate fi identificată, era singură pe stradă și din fericire se afla  în apropierea casei sale, marți în jurul orei 17:25.

 

Videoclipul realizat cu ajutorul  camerelor de supraveghere din zonă arată cum atacatorul a oprit mașina înaintea ei și a așteptat ca ea să se apropie și s-a dat jos din mașină gol cum mama l-a făcut.  Femeia nu observă prezența din spatele ei. Așa că, după o scurtă privire peste umăr, ca și cum ar fi verificat că nimeni nu vine, suspectul începe să alerge brusc spre victimă. În acel moment, cuplul dispare din cadru, iar camerele de securitate nu înregistrează momentul în care atacatorul ajunge la ea. Victima a susținut că a fugit, strigând „ajutor” în timp ce maniacul o urmărea.

 

Bărbat fără identitate trăiește de luni de zile într-un spital din Roma: «Nu are memorie, nu poate părăsi structura»

Potrivit anchetatorilor, el ar fi apucat-o pe mijloc , dar a reușit să scape de ghearele lui și să-l împingă. Câteva momente mai târziu, bărbatul reapare din nou și se urcă la volanul mașinii pe Ford Ka de culoare argintie. Poliția a început imediat să-l căute iar bărbatul a fost arestat în câteva ore și a fost acuzat de agresiune sexuală

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.