Un lup de dimensiunea unui leu a îngrozit un sat rusesc

Un lup de dimensiunea unui leu a îngrozit un sat rusesc. Unul dintre rezidenți a fost obligat să-l ucidă înainte ca să atace pe cineva.

În districtul Blagoveshchensky din Rusia, locuitorii obișnuiesc să vadă lupi singuratici sau în haite apropiindu-se de caseleo lor în căutarea hranei. Prezența prădătorilor tinde să circule pe străzile satelor și orașelor mici, cum ar fi Alexandrovska , unde locuitorii preferă să nu se plimbe noaptea. Părinții îngrijorați de lupi cer copiilor lor să nu rătăcească pe străzi când se întunecă în mijlocul străzii sunt puține persoane.

Citește și Corornavirus, Baba Vanga prevăzuse epidemia: ” Va fi peste noi, oriunde”

Cel mai mare pericol a apărut în urmă cu câteva zile, când un lup de dimensiuni uriașe s-a apropiat de porțile orașului. Animalul fusese văzut noaptea în timp ce căuta mâncare în jurul cimitirului orașului. Unii dintre locuitorii din Alexandrovska i-au observat prezența tulburătoare și au dat alarma.

După ce s-a răspândit vestea privind prezența lupului unii vânători s-au înarmat cu pușca și au plecat pe urmele sale reușind să-l ucidă. Vestea uciderii animalului uriaș s-a răspândit rapid pe web deoarece vânătorul s-a fotografiat cu fiara înspăimântătoare pe umeri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.