Un lider mondial sfidează coronavirusul și spune că vodka și saunele vor proteja oamenii de infecție

Un liderul mondial sfidează coronavirusul și spune că vodka și saunele vor proteja oamenii de infecție. Belarus este singura ţară europeană în care campionatul de fotbal se joacă. Preşedintele Alexander Lukashenko a vrut să dea şi un exemplu şi a disputat în weekend un meci de hochei pe gheaţă la Minsk, la finalul cărui a afirmat că “sportul este cel mai bun antivirus”. El a mai sugerat recent că consumul a 50 ml de votcă, vizitarea saunelor și munca pe câmpuri pot ține oamenii în siguranță.

“Mai bine să mori în picioare decât să trăieşti în genunchi. Dacă mă poate împiedica ceva să joc hochei? Este posibil, însă de ce? Nu înţeleg. Nu există niciun virus aici. Vedeţi vreunul ?”, a întrebat-o Lukashenko pe ziarista care l-a intervievat după joc, scrie  Mirror.

“Este un patinoar de hochei pe gheaţă. Este tot ceea ce e mai bun pentru sănătate. Nu există nimic mai bun decât sportul în aceste condiţii şi este cel mai bun antivirus”, a adăugat preşedintele Belarusului.

Crimă-sinucidere în Anglia: un bărbat și-a ucis soția, cele două fiice și câinele după care s-a sinucis

“Aici nu sunt virusuri. Aceasta este un frigider. Hocheiul pe gheaţă este un remediu antivirus”, a mai afirmat preşedintele, potrivit The Guardian şi Sport Mediaset. Lukashenko a jucat, cu echipa prezidenţială, împotriva unei echipe din regiunea Grodno. Preşedintele a reuşit şi un assist.

Organizatorii de fotbal din Belarus nu intenționează să anuleze meciurile sau să amâne sezonul, Lukashenko susținând că „sportul este cel mai bun remediu antivirus”.

El a adăugat: „Mai bine să mori în picioare, decât să trăiești în genunchi”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.