Un kamikaze s-a aruncat în aer în Afganistan ucigând zece soldați

Un kamikaze s-a aruncat în aer în Afganistan ucigând zece soldați

Un kamikaze la bordul unei autoutilitară plină de explozivi a explodat în apropierea unei baze militare afgane în Nad Ali, în sudul provinciei Helmand, ucigând cel puțin 10 paramilitari militari.

Citește și Jihadistii din Camerun, Boko Haram, au decapitat trei ostatici

Atacul, care a fost revendicat de talibani, vine la două zile de la reluarea negocierilor de pace între rebelii jihadiști și diplomații americani din Doha, Qatar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.