Un judecător federal refuză ordinul lui Trump: imigrația blocată pe 60 de zile

Același judecător a acceptat anterior un apel împotriva ordinului prin care Trump intenționa să refuze viza celor care nu își pot permite să plătească asigurarea de sănătate sau dovedesc că pot suporta cheltuieli medicale.

Judecătorul din Oregon, Michael Simon, nu a acceptat cererea de suspendare a ordinului executiv prin care Donald Trump a blocat imigrația în SUA timp de 60 de zile din cauza epidemiei. Același judecător a acceptat anterior un apel împotriva ordinului prin care Trump intenționa să refuze viza celor care nu își pot permite să plătească asigurarea de sănătate sau dovedesc că pot suporta cheltuieli medicale.

OMS șochează: “Suedia este un exemplu. Au înțeles cum să trăiască cu virusul”

Judecătorul a declarat că cererea de oprire a ordinului executiv care îngheață intrarea imigranților legali timp de două luni nu intră în competența sa. Ordinul lui Trump – pe care președintele l-a anticipat săptămâna trecută pe Twitter când textul nu era încă gata – nu a blocat în cele din urmă sute de mii de permise de muncă sezoniere pentru lucrătorii agricoli.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.