Un judecător a validat arestarea șoferul ”camionului morții”

Arestarea lui Maurice Robinson, șoferul nord-irlandez care se afla la volanul ”camionului  morții ”, ajuns în Anglia din Belgia, cu 39 de cadavre a fost validat.  Bărbatul va trebuie să răspundă pentru pluri omucideri și neglijență împotriva migranților decedați prin sufocare și complicitate la traficul de persoane.

„Camionul morții”, pentru o viață mai bună, tânăra vietnameză și-a plătit drumul spre moarte cu 34 de mii de euro  

Şoferul camionului, Maurice Robinson, în vârstă de 25 de ani şi originar din Irlanda de Nord, a fost inculpat de omucidere prin imprudenţă, conspirație în vederea traficului de persoane şi conspiraţie în vederea ajutorării spălării de bani provenind din imigraţia ilegală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.