Un joc între tată și fiu s-a încheiat în cel mai rău mod posibil

Un joc care s-a încheiat prost, așa a murit Malcolm Chandler , veteran al armatei britanice în vârstă de 48 de ani, tatăl lui Ewan , autorul  crimei în vârstă de 19 ani. Tatăl a fost ucis de fiul său în timpul unui concurs de pălmuirea, relatează Metro.co.uk. La o primă lovitură a tatălui său, Ewan ar fi preferat inițial să răspundă cu o îmbrățișare, dor regula jocului era să răspundă cu o palmă, și așa a și făcut.

O lovitură dură și puternică, așa cum dictează logica acestui joc nesănătos, care l-ar fi ucis pe bărbatul de 48 de ani. Imediat după lovitura puternică tânărul i-ar fi strigat tatălui său să se trezească și că îl iubește , dar, din păcate, Malcom nu s-a mai trezit. Faptele datează din 12 aprilie 2019, tânărul a fost arestat și  a fost  deschisă o anchetă.

Citește și O tânără de 24 de ani a murit electrocutată în vană: pusese telefonul la încărcat

După tragica întâmplare, mama lui Ewan, Kathryn Morrison , a sărit să-l apere pe Ewan . „Jocul datului de pălmi – a spus femeia – uneori s-a terminat și cu mine, ne dăm reciproc mici bătăi în coaste pe care le numim degete de oțel. Malcolm a fost foarte competitiv , așa că nu l-ar lăsa niciodată pe Ewan să câștige, a fost aproape o scuză pentru a-i reaminti că nu era încă suficient de mare ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.