Un joc erotic prin Skype se termină în tragedie: un tânăr în vârstă de 30 de ani moare în fața ecranului

Era timpul unui joc erotic prin Skype și a exagerat luându-și viața singur. Un tânăr de 30 de ani din Trento a fost găsit mort în casa sa după ce s-a spânzurat singur. Băiatul participa la un joc erotic pe net și se pare că nu și-a dat seama că a exagerat și s-a spânzurat cu o curea care atârna de tavan.

Potrivit BBC , alarama a fost dată de un bărbat de 65 de ani, partenerul de joc care se afla dincolo de ecranul computerului. Bărbatul a asistat neputincios  la sinuciderea tânărului fără a putea face nimic.  Cei doi s-au întâlnit recent în chat, dar realizând că în timpul jocului erotic vița tânărului era în pericol s-a dus la Carabinieri și i-a explicat situația, deși nu știa adresa sau contactul telefonic  ale tânărului de 30 de ani. Militarii au reușit să urmărească adresa din IP-ul computerului reușind să ajungă la adresa lui, dar a fost prea târziu.

Citește și Medicii indieni au îndepărtat un rinichi de 7,4 kg dintr-un pacient

Când agenții au intrat în casa sa din Trento, băiatul murise deja prin asfixiere. Mesajele au fost verificate, dar nu a apărut nimic care să poată dovedi un  act de instigare la sinucidere, doar la un accident dramatic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.