Un italian și-a ucis cu sânge rece soția româncă de față cu cei trei copii a lor

O româncă în vârstă de 38 de ani a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei italian, Luca Lupi  în comuna Milzano, provincia Brescia, aseară vineri 8 mai. Bărbatul plin de sânge a ieșit apoi în stradă mărturisind crima.

O româncă a fost ucisă de soțul ei, un comerciant italian de aproximativ 40 de ani. Bărbatul și-a ucis soția, lovind-o cu un cuțit. Din primele informații făcute cunoscute, s-ar părea că românca a fost ucisă cu o lovitură la nivelul gâtului.

Bebeluș ucis de coronavirus la numai 6 săptămâni, este cea mai tânără victimă din Marea Britanie

Crima a avut loc de față cu copiilor, în vârstă de 15, 8 și 2 ani. Când criminalul a ieșit în stradă, tocmai trecea primarul comunei care a dat alarma carabinierilor. În urma criminalului a ieșit imediat și fiica cea mare a cuplului strigând după ajutor.

Autorul crimei a mărturisit și apoi s-a predat poliției care au început imediat o anchetă pentru a afla motivul care l-a împins pe bărbat să facă gestul nebun. Se pare italianul a ucis-o pe româncă în timpul unei dispute violente între ei.

Sursa: Brescia Today

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.