Un întreg sat a fost lovit de o avalanșă de noroi, bilanțul provizoriu: 42 de morți

O ploaie intensă de câteva zile a provocat  alunecări de teren care au lovit casele și oamenii unui sat. Numărul deceselor este încă provizoriu

Numerele victimelor raportate de salvatori sunt dramatice. O bucată de pe versantul unui munte a lovit un întreg sat din Camerun lăsând un scenariu de devastare într-un teritoriu care trebuie să facă față zilnic cu dificultățile de zi cu zi.  Conform serviciilor de urgență bilanțul victimelor este de cel puțin 42 de decese, dar nu se exclude ca numărul să crească. Mai multe persoane sunt date dispărute.

Mama găsește casa devastată după petrecerea fiului ei: a fost găsit spânzurat câteva ore mai târziu

„Avalanșa” de noroi , apă și stânci s-a provocat în jurul orei ora 22:00 de luni, în satul Bafoussam  Conform constatărilor, casele au fost construite ilegal pe marginea unui munte, neținându-se seamam de  riscurile potențiale care apar la o alunecare de teren . Cel puțin o duzină de familii ar fi fost afectate și, după o noapte întreagă de căutări echipele de urgență încă mai recuperau și în dimineața următoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.