Un întreg cartier din Italia plânge moartea unui român, un om al străzii: ”Mircea devenise un punct de referință ”

Un început de an trist. Corpul neînsuflețit al unui român în vârstă de 63 de ani a fost găsit pe 1 ianuarie într-un container lângă terenul de sport din Antignano, în via Sernesi din Banditella,  Livorno, Italia.

Mircea era forte cunoscut și îndrăgit în zonă. Era în grija Caritasului parohial  Santa Lucia, clubului sportiv din Antignano și a multor locuitori din cartier. Trecuseră câteva zile, mai precis din 27 decembrie, de când nimeni nu-l mai văzuse în cartier. Cei care îl cunoșteau se temeau că i s-ar fi putut întâmpla ceva.

Din păcate, frica a devenit realitate odată cu descoperirea trupului său lipsit de viață. Potrivit presei locale, Mircea se adăpostise de ploaie într-un container lângă terenul de fotbal al Academiei Livorno și Academiei Atletico , în care și-a găsit sfârșitul

Citește și Covid-19, controversă în Germania: în căminele de bătrâni se trage la sorți cine se va vaccina

Condoleanțele Academiei Livorno și Academiei Atletico

”Academia Livorno Calcio și ATLETICO ACADEMY cu durere anunță moartea lui MICHELE.

Michele devenise un punct de referință pentru echipele noastre, mereu zâmbitor și ajutător, făcuse din copiii noștri o a doua familie, ceea ce îl făcea să se simtă mai puțin  departe de originea sa, de  România.

O pierdere tristă și dureroasă, și pentru a-i onora memoria, consiliul de administrație al Academiei și ATLETICO au decis să instituie luni, 4 ianuarie, zi de doliu cu suspendarea tuturor activităților.”

https://www.facebook.com/academylc/posts/1748368785341457

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://iltirreno.gelocal.it/livorno/cronaca/2021/01/01/news/trovato-morto-a-63-anni-nel-container-del-campo-da-calcio-era-un-amico-lo-avevamo-adottato

https://www.livornotoday.it/cronaca/morto-baracca-campo-antignano-via-sernesi.html

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.