Un instructor de înot a violat o fetiță de 7 ani de 8 ori în trei săptămâni

Un instructor de înot în vârstă de 20 de ani, a fost arestat cu acuzația de a viol.  El a abuzat de  două fete, în vârstă de șapte și șase ani, care erau la piscina unde acesta lucra. Persoana în cauză neagă orice acuzație, dar suspiciuni sunt legate de cel puțin treizeci de cazuri de hărțuire mai mult sau mai puțin grave.
Cazul lui Kyle James Henk Daniels, din Sydney, a șocat Australia. Potrivit Daily Mail, instructorul de înot de 20  de ani a fost arestat pe 12 martie, cu acuzația infamă de  violențe sexuale în  diferite moduri împotriva mai multor fete, cu vârste cuprinse între cinci și zece.

Faptele s-ar fi întâmplat între începutul anului 2018 și sfârșitul lunii februarie.

 

Procurorul a colectat deja toate acuzațiile împotriva lui Kyle Daniels, acuzat că a făcut hărțuire sexuală. În câteva cazuri, însă, ar fi existat o adevărată violență sexuală.

Kyle Daniels, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat și eliberat pe o cauțiune  de 100.000 de dolari australieni (aproximativ 63.000 de euro). În așteptarea următoarei audieri, programată în  luna mai, tânărul va trebui să apară zilnic la secția de poliție cu  obligația de a semna, nu poate intra în piscină și are pașaportul revocat.  structurile noastre “.

Te-ar putea interesa și Copilă de șase ani răpită, violată și tăiată în bucăți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.