Un ”înger păzitor” a salvat viața unui cuplu și copilul lor în cărucior / VIDEO

Un înger”, acesta este definiția pe care a dat-o poliția din Phoenix, Statele Unite , care a publicat videoclipul unui accident incredibil. Incidentul s-a produs la trecerea de pietoni de pe 53rd Avenue și Indian School. În videoclip se vede un Jeep care trece cu viteză mare, fără a respecta semaforul care arăta  „roșul”. La câțiva metri  un cuplu care traversează trecerea de pietoni.  În mod miraculos, o altă mașină lovește SUV-ul în plin, salvând viața pietonilor.

Scoția, o femeie descoperă că are cancer de sân datorită unei vizite la un muzeu

Îngerul în cauză este o șoferiță de 27 de ani care, din fericire în urma impactului nu fost rănită. Bărbatul care conducea Jeep-ul  imediat după accident, a încercat să scape. Prins de poliție, a fost arestat. Acesta se afla la volan sub influența drogurilor iar în mașină a fost găsită și un pistol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.