Un incendiu puternic izbucnit într-o clădire cu locuinţe de serviciu din Paris

Un incendiu puternic izbucnit într-o clădire cu locuinţe de serviciu din Paris

O persoană și-a pierdut viață și opt au fost rănite într-un incendiu puternic care a izbucnit într-o clădire cu locuinţe de serviciu din apropiere de spitalual Henri-Mondor di Créteil  la periferia parisului. Peste o sută de pompieri au fost mobilizați.

Incendiul a ucis o femeie, în timp ce doi pompieri au fost spitalizați în stare gravă. Alte 6 persoane au fost duse la spital cu răni minore și arsuri. Flăcările s-au răspândit pe toate cele 10 etaje ale clădirii, ocupate în cea mai mare parte de personalul spitalului.

Mama renunță la tratamentul împotriva cancerului pentru a da naștere fiicei sale: moare la 29 de ani

Până în acest moment nu se știe ce ar fi putut determina izbucnirea flăcărilor care au cuprins cu repeziciune mai multe etaje. Martorii spun că s-au trezit în miros de fum și că s-au speriat în momentul în care și-au dat seama de amploarea incendiului. 20 de persoane au fost imediat evacuate.

Acum se caută soluții pentru cazarea celor care au rămas fără locuință.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.