Un incendiu îi distruge casa, o mamă moare încercând să-și salveze cei patru copii

O mamă eroină a murit încercând să-și salveze copiii de la un incendiu.

Kristina Stratton nu a ezitat să fugă disperată în acasă pentru a salva viețile copiilor ei, după ce flăcările au cuprins locuința ei în Bakersfield, California.

Femeia era la o plimbare cu una dintre fiicele ei când, de departe a zărit cum flăcările au început să mistuiască casa. A lăsat fetița și într-o cursă disperată a alergat să-și salveze cei patru copii care erau în interiorul imobilului. În interiorul casei se aflau cei 4 copii  cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani și cu un curaj de leoaică, i-a scos pe toți afară printr-un geam.

Fiica unui campion a fost răpită: răpitorii au cerut o răscumpăre de 110.000 de lire sterline

Din păcate, Kristina nu a mai reușit să se salveze pierzându-și viața printre flăcări

Pompieri au intervenit îmediat, încercând să salveze mama curajoasă, dar, din păcate,  pentru ea nu mai era nimic de făcut.

Krinstina 1Întreaga  familie este sub șoc. Trei dintre copii erau deja orfani de tată, care a murit cu câțiva ani de cancer, iar tatăl celorlalți doi fii ai femeii trăiește într-un alt stat. Sora Kristinei,  cea mai apropiată persoană a familiei, a anunțat că va cere custodia copiilor deoarece chiar și după o astfel de tragedie familia trebuie să rămâne unită.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.