Un incendiu devastator a izbucnit într-un hotel foarte popular din Spania: un mort și 10 răniți

Cel puțin 10 persoane au fost rănite în incendiul masiv de la hotelul Sisu Boutique din apropierea stațiunii exclusive din Puerto Banus, unde se crede că se aflau circa 100 de cazați.

Incendiul a izbucnit azi dimineața devreme, cu flăcări și fum negru care au fost vizibile de la kilometri distanță. Toți oaspeții și personalul hotelului au fost evacuați din clădire inclusiv o clădire de apartamente de lângă hotel care a suferit daune din cauza  dimensiunilor mari ale incendiului.

California în flăcări, cel puțin 4 morți

Cauza incendiului nu este încă clară: forțele de ordine locale investighează problema, după cum raportează Daily Star Online. Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat faptul că incendiul a provocat rănirea mai multor persoane și moartea unui turist.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.