Un incendiu a distrus complet o tabără de refugiați în Bosnia

Un incendiu a distrus complet tabăra de refugiați Lipa din orașul Bihac din nord-vestul bosniac. Nu este încă clar ce s-a întâmplat, dar un oficial al ONU citat de The Guardian a spus că focul ar fi putut fi declanșat de unii imigranți pentru a protesta împotriva deciziei anterioare a Organizației Internaționale pentru Imigrație (OIM) de a închide tabăra  din cauza condițiilor precare în care a fost ținut.

De fapt, OIM acuzase autoritățile bosniace că nu ofereau servicii de bază imigranților – cum ar fi apă și electricitatea – și aceleași acuzații au fost făcute de mai multe organizații care se ocupă de imigranți.

Citește și „Va fi un an de suferință”, profeția Babei Vanga pentru 2021

Câțiva imigranți părăsiseră tabăra miercuri dimineață, dar autoritățile nu le-au găsit alt loc unde să meargă. Se pare că unii dintre ei s-au întors apoi, dând foc taberei. Din fericire, nu s-au înregistrat răniți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat https://www.theguardian.com/global-development/2020/dec/23/fire-destroys-migrant-camp-bosnia-lipa
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.