Un imigrant în vârstă de 16 ani a murit încercând să traverseze Canalul Englez: visa la Regatul Unit

Trupul unui băiat de 16 ani a fost găsit pe o plajă din apropierea Calaisului: este vorba de un imigrant originar din Sudan care încercase să traverseze Canalul pentru a emigra în Regatul Unit. “O tristețe imensă: un  adolescent  de 16 ani, un imigrant sudanez, care a dispărut în mare aseară, a fost găsit  mort în această dimineață pe plaja din Sangatte”, a tweetat ministrul cetățeniei, Marlene Schiappa, adăugând că “această dramă insuportabilă ne mobilizează cu atât mai mult împotriva traficanților care profită de disperarea ființelor umane ”.

Adversarul lui Putin, Aleksei Navalnyij a fost otrăvit: internat în stare gravă în terapia intensivă

Tânărul de 16 ani încercase să traverseze Canalul pe o barcă precară împreună cu un coleg, care a fost salvat și acum este  internat la spital. Conform investigațiilor inițiale, cei doi băieți au încercat să treacă singuri, fără a apela la traficanți. În acest an, cel puțin 5.000 de imigranți au reușit să traverseze Canalul Englez și să ajungă în Marea Britanie.

imigrant mort

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.