Un imens (și dezgustător) tsunami de deșeuri a lovit coasta Hondurasului ( video )

Un imens „tsunami” de gunoi plin de resturi din plastic a lovit plajele din Honduras, în special zona Omoa, una dintre cele mai frumoase și turistice. Potrivit autorităților din Honduras, deșeurile provin din râul Motagua din Guatemala.  Încă nu este clar cum este posibil ca atât de mult plastic să ajungă acolo și nici cât timp va dura pentru a curăța totul.  Autoritățile din Honduras spun că gunoiul s-a revărsat din râul Motagua din Guatemala.

Citește și Africa, peste 300 de elefanți au murit din cauza unei bacterii

Acest val de gunoi care a venit de la râul Motagua ne-a surprins cu adevărat și, chiar dacă a provocat probleme, nu a oprit activitățile noastre“, a declarat Lilian Rivera, un oficial al ministerului de mediu al țării.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.