Un imam radical mulțumește virusului: „Un soldat trimis de Allah”

Pe măsură ce coronavirusul se răspândește în întreaga lume și continuă să facă noi victime și noi infecții, mesajul unui imam apare printre cei mai radicali predicatori . După cum raportează presa internațională , de fapt, Jamil Al-Mutawa ar fi folosit cuvinte șocante pentru a descrie sosirea lui Covid-19,considerându-l un soldat trimis de Allah pentru a ucide infidelii.

„ Allah ne-a trimis un singur soldat ”. Acesta este comparația pe care un imam a folosit-o în ceea ce privește pandemia de coronavirus și care se răspândește în întreaga lume. Cuvintele sale au fost difuzate pe rețeaua de televiziune Hamas, Al-Aqsa TV. „Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi trimis 50 ca și coronavirusul? – a continuat el -. A trimis un singur soldat și a lovit toate cele 50 de state . Americanii au spus că se așteaptă ca 58% din California să fie infectată în două luni. Ei vorbesc despre 25 de milioane de persoane infectate într-unul dintre cele 50 de state americane “.

Citește și Regina Elisabeta, Nostradamus, profeție tulburătoare: „Va muri de un virus în 2020”

În acest moment imamul insultă victimele și acceptă voința lui Allah: „Allah să fie lăudat”, a adăugat al-Mutawa. „Uite cum oricine se ridică împotriva moscheii Al-Aqsa este distrus de soldații lui Allah”. Se referă a celor mai mari dușmani : Israel și Statele Unite.

“Allah, ține coronavirusul departe de noi, îndepărtează-l de noi și dezlănțuie-l împotriva oamenilor din spatele Dealului rău”, a adăugat el. În declarația organizație teroriste ISIS, a descris pandemia coronavirusului ca un „ chin îngrozitor ” divin împotriva „ națiunilor cruciate ”. Mai mult, potrivit organizației teroriste, pandemia a pus statele occidentale „ în pragul unei mari catastrofe economice ”. „ Îi cerem lui Allah să le crească chinul și să-i ajute pe cei credincioși ”a adăugat ISIS  în declarația lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.