Un idiot a fost arestat după ce a scuipat pe mai multe produse dintr-un supermarket

Un tânăr a intrat într-un supermarket din Marea Britanie și a început să-și lingă degetele și apoi să se șteargă pe produse expuse într-un supermarket.  Magazinul este situat pe St Andrews Road din Bridport.  Episodul a avut loc vineri, 3 aprilie, la ora 14:00. Potrivit reconstrucțiilor poliției din Dorset, tânărul deși avea mască și mănuși, unii clienți l-ar fi văzut cum își dădea masca jos și se lingea pe degete după care își freca scuipatul de pe produsele de pe rafturi.

Coronavirus, gest extrem: un bărbat a ucis 4 bărbați și o femeie însărcinată pentru că făceau prea multă gălăgie

Poliția a fost alertată și după efectuarea unei anchete, idiotul, un tânăr de 20 de ani a fost arestat sub acuzația  de contaminarea intenționată a mărfurilor în temeiul Secțiunii 38 din Legea privind ordinea publică din 1986. Poliția din Dorset a lămurit și faptul că suspectul nu era pozitiv la Covid-19. Cu toate acestea, comportamentul său s-a dovedit a fi riscant pentru sănătatea publică.

În mintea acestor persoane, ar fi un fel de provocare care, însă, într-o perioadă de urgență s-ar putea dovedi extrem de riscantă. Știrea a fost raportată în ziarul englez Indipendent, dar acesta nu este un fapt cu totul nou. În SUA, o femeie a intrat într-un supermarket și a tușit pe mai multe produse. Proprietarul magazinului a fost nevoit să arunce produse în valoare de 35.000 de dolari.

SUA: Intră într-un supermarket și tușește pe produse: peste 30 de mii de euro de mâncare aruncată

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.