Un Husky neastâmpărat: a reușit să pornească cuptorul cu microunde dând foc întregii bucătării

Coșmarul fiecărui proprietar care are câine : un husky a provocat un incendiu în casă după ce a reușit să pornească cuptorul cu microunde în timp ce stăpânul era la servici.

S-a întâmplat la Stanford-le-Hope, în județul Essex, Marea Britanie . Conform publicației Independent , proprietarul husky -ului lăsase câteva felii de  pâine în cuptorul cu microunde, iar câinele reușise să aprindă cuptorul: într-un final pâinea s-a a luat foc declanșând un un incendiu care a distrus aproape complet întreaga bucătărie.

Citește și : O fetiță de 9 luni a murit sufocată de pisică: „Am găsit-o găsit în cărucior deasupra ei”

Din fericire, bărbatul, care era la servici în acel moment a reușit să vadă imaginile printr-o aplicație din telefonul său legată la telecamerele de supraveghere din casă și a solicitat intervenția pompierilor. Din fericire, restul apartamentului nu a fost deteriorat, iar câinele este bine.

Cu toate acestea, pompierii au avertizat cetățenii: „Pentru a evita aceste accidente domestice, care sunt mai frecvente decât s-ar putea crede, recomandăm să lăsați întotdeauna cuptorul cu microunde deconectat de curent și, mai ales, să nu lăsați niciodată  mâncarea înăuntru ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.