Un hotel s-a prăbușit în New Orleans: 1 mort și 18 răniți

Momente de panică ieri în New Orleans, unde un hotel din lanțul Hard Rock Hotel s-a prăbușit parțial în primele ore ale zilei de sâmbătă, 12 octombrie. Clădirea era în construcție în momentul prăbușirii și, conform rapoartelor mass-media americane o persoană ar fi murit, iar alte 18 ar fi fost rănite, în timp ce alte trei persoane sunt date dispărute. De asemenea, forțele de poliție au închis străzile din apropierea hotelului.

La altar cu cenușa tatălui mort de cancer : ”Am lipit-o în unghii ”

În urma prăbușirii, mai mulți răniți au fost transportați imediat la Centrul Medical Universitar în stare critică, așa cum a confirmat Royce Duplessis , deputatul statului Louisiana prezent pe scena. Duplessis a mai declarat că mai multe blocuri din jurul Canal Street – strada unde s-a produs prăbușirea – au fost închise traficului. Deputatul a declarat ulterior că: „A existat un eșec structural evident. Inginerii evaluează în prezent cauzele probabile care au dus la prăbușire ” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.