Un hotel din Germania refuză accesul persoanelor de peste 130 kg

Un hotel din Germania a interzis intrarea persoanelor cu greutatea peste 130 kg.  În Saxonia Inferioară, un hotel din Cuxhaven , în nordul țării, a stabilit că cei care cântăresc peste 130 de kilograme nu pot intra . Dar nu numai: nici în hotel și nici pe plajă.  Motivul? Mobilierul hotelului nu poate suporta o greutate atât de mare.

Angelika Hargesheimer , operator hotelier al hotelului Beachhotel Salhenburg , a comentat că „scaunele de design de la parter sunt cele clasice. Când o persoană de peste 130 kg se așează, aceasta nu durează mult “. Aceeași „problemă” ar exista și cu paturile de hotel. Problema a apărut după ce un pat s-a rupt sub greutatea unei femei.  Persoana implicată în accident a dat în judecată hotelul.

Băiețelul de 7 ani care ar putea fi moștenitorul lui Einstein

În timp ce hotelul din Germania refuză accesul persoanelor obeze, în Bahamas există o structură dedicată în întregime persoanelor supraponderale. Dotată cu scaune mai late și paturi sanitare întărite, stațiunea oferă și clienților săi o plajă privată care se întinde pe aproximativ 10 km.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.