Un hoț intră în casă, fratele erou de 15 ani moare încercând să-și salveze surioara

Khyler Edman în vârstă de 15 ani a murit joi, 26 septembrie încearcă să protejeze sora mai mică de cinci ani de un hoț care a intrat în casă. S-a întâmplat în Port Charlotte, Florida . Potrivit unei declarații a șerifului din județul Charlotte în presa locală  micul erou a avut o „întâlnire violentă” cu criminalul, în care din păcate s-a sfârșit tragic.

”După ce hoțul a intrat în casă,  între suspect și adolescent s-a iscat o violentă bătaie. Credem că băiatul încerca să-și protejeze casa și sora mai mică “, a spus șeriful. Trupul adolescentului a fost găsit abia atunci când un vecin a raportat poliției de prezența unui bărbat „rănit” care alerga în jurul cartierului. După o scurtă urmărire, agenții au reușit să-l aresteze pe hoț, care avea „mai multe răni prin înjunghiere”. Inspectând zona, poliția a intrat în apartamentul în care criminalul încercase să fure, găsind cadavrul lui Khyler Edman, iar lângă el pe sora mai mică care încerca să-l ”trezească. ”

La 16 ani s-a sinucis după ce ”prietenii” lui i-au distribuit mesajele sale de dragoste către un alt băiat

Pe Internet, familia Edman a deschis o pagină de strângere de fonduri pentru a suporta cheltuielile înmormântării micului erou : „Khyler și-a pierdut viața ca erou, încercând să-și protejeze sora de cinci ani, când un bărbat a intrat în casa noastră din Port Charlotte. Vă rugăm să ne ajutați să-i oferim lui Khyler înmormântarea pe care o merită, avea doar 15 ani și și-a pierdut viața din cauza unui act fără sens din partea unui răufăcător.  Fiul meu a avut o viață lungă înaintea lui, care a fost luată prea curând “. 😥

Numele hoțului este Ryan Clayton Cole. Poliția nu a dezvăluit cauzele morții băiatului iar criminalul este acuzat în prezent doar de furt. Sunt în curs de investigațiile pentru a descoperi adevărata cauză a morții lui Khyler.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.