Un hoț încearcă să jefuiască o tânără, dar ea este campioană de arte marțiale și îl distruge

Incidentul s-a produs într-un cartier populat din Rio de Janeiro într-o sâmbă seară. Un bărbat se apropie de o fată care la prima vedere părea a fi o tânără firavă și micuță și o întreabă cât este ceasul.

 

Tânăra nu a apucat să-i răspundă că bărbatul a scos un pistol din geacă și amenințând-o ia cerut banii și telefonul.  Exact în acel moment, pentru hoț, destinul s-a schmbat. Omul nu știa de fapt că ”victima” este Polyana Viana, o luptătoare profesionistă la MMA(Arte Marțiale Mixte) cunoscută și sub numele de “Iron Lady”.

Un bărbat din China care a evadat din închisoare, a fost prins după 17 ani

Rezultatul?

Hoțul a fost bătut în câteva minute și trei mișcări.

Potrivit mărturiei tinerei, bărbatul Max Gadelha Barbosa, s-a oprit lângă ea cu pretextul de a afla ora exactă după care a scos pistolul și a amenințat-o.

”Nu încerca să reacționezi, că sunt înarmat”, ia spus bărbatul. În seconda următoare ea i-a dat doi pumni și un picior aruncându-l la pământ. L-a blocat la pământ și a așteptat liniștită poliția.

Omul a avut nevoie de îngrijiri medicale înainte de a fi dus la secția de poliție, raportând multiple răni. Acest caz a făcut multă de agitație în lumea artelor martiale mixte.  Dana White, presedintele UFC (cea mai mare organizație din lume în domeniul MMA) a distribuit o postare despre incident:

„La stânga o vedeți pe Polyana Viana, una dintre luptătorii noștri din UFC, iar în  dreapta tipul care a încercat să o jefuiască !”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.